Pamięć zjadana przez aplikację

W odpowiedzi na Twoją odpowiedź na moją opinię w googleplay:

System opcje programisty running services

S24 Ultra android 14

Aplikacja, która robi ping - że tak pojadę Monty Pythonem - zjada aż tyle ramu? Nie znam się, nie jestem programistą, ale strzelam że kompilator podołączał jakieś biblioteki? Ogarnij to, to zmienię na pięć gwiazdek.

A jak chcesz mieć feedback od użytkowników to podaj normalnie e-mail na stronie apki w googleplay, a nie zmuszaj do zakładania konta na chujowym forum, na które nie można zalogować się kontem googlea czy facebooka. Aż sam się sobie dziwię, że mi się to chciało zrobić i poświęcać na to czas. I jeszcze jako nowy user nie mogę dołączyć dwu screenshotów do jednego posta… To forum to kompletna porażka!

W GooglePlay każda aplikacja ma sekcję “Pomoc dotycząca aplikacji” i tam są dane kontaktowe.
Dzięki za informację. Sprawdzę później. Podejrzewam, że coś z ostatnio dodanymi sieciami reklamowymi.

Gdzie niby? Pokaż mi gdzie w googleplay jest podany e-mail, lub jakakolwiek inna opcja kontaktu…

Większość developerów podaje adres e-mail na stronie aplikacji, Ty tego nie zrobiłeś i chcących Ci coś przekazać zmuszasz do skorzystania z tego forum. Pół biedy gdyby tu się dało zalogować kontem google lub facebooka. Ale nie, to forum zmusza do zakładania konta i przyczepia się do hasła nie podając powodu - czy za krótkie, czy bez znaku specjalnego, czy bez cyfry, czy entropia za mała, czy o chuj chodzi, domyśl się sam… Jest to, delikatnie mówiąc, irytujące!

Apka jest fajna i użyteczna, ale bez jaj, to powinno zjadać 2 mega ramu max, a nie 150!